Ett av de bättre webbhotellen

Jag tycker om att vara trogen min leverantör eller samarbetspartner. Jag tycker det passar sig att om man är nöjd med en tjänst så ska detta nämnas och prisas i dagsljus, för att andra ska kunna ta del av fördelarna. Detsamma gäller dock om man inte är så nöjd som man önskat…

Jag var länge trogen mitt webbhotell där jag hade bloggat sedan uppstart. Men under åren som gick så blev servicen slappare och jag fick in flertalet klagomål om att inlägg inte gick att hitta, att kommentarer hade raderats och att sidan ofta låg nere. Helt oacceptabelt såklart. Jag bytte således leverantör, till ett företag som sysslat med webhosting de senaste åren, och som verkligen vet vad service innebär. Jag har tidigare nämnt denna aktör som ett alternativ till mitt tidigare webbhotell, men jag måste nu böja mig för fakta och säga att detta är helt klart det bästa webhosting-företaget på marknaden.

Från det att jag registrerade min domän till det att jag idag sitter på detaljnivå och önskar förbättringar på min sida har det varit som en dröm. Det har verkligen gått smärtfritt och utan krångel att registrera domän och jag är mer än nöjd. Mina läsare har hört av sig och plussat i kanten på densamma webhost då de problem som tidigare var återkommande, idag endast är ett minne blott.

Det jag tyckte var extra kul att se var att min nya domän utan problem tar emot högupplösta bilder utan att försöka komprimera dom. Detta var nämligen ett problem hos tidigare leverantör, då det blev någon form av “overload” i deras system vid uppladdningar. Detta gör att jag kan publicera högupplösta detaljbilder när det kommer till tekniska frågor och förklaringar.Det underlättar för både mig och er, en win-win helt enkelt!