Vi testar en pannlampa till löpturen

För dig som gillar träning och promenader i mörkret så är definitivt detta inlägg av intresse. Lampor är något som alla behöver vid något tillfälle och den som gillar att träna eller befinna sig utomhus vid sena timmar råder inga undantag. När vi testade lampan lampan så hade vi krav på att den skulle vara liten och lätthanterlig med valbara ljusbilder. Vi bestämde oss således för en pannlampa från Fenix, som med sina starka komponenter sällan lämnar sin användare besviken.

Jag som testperson är en van orienterare och utför denna sport året om. Det jag kan sakna är just bra ljus under vinterhalvåret, och därav passade det bra att prova ut en bra pannlampa inför kommande säsong. Fenixlampan visade redan vid första anblick inneha många av de kvaliteter som jag värdesätter. Alltså en inte för klumpig och tung lampa som ger en känsla av att vara framtung.

I övrigt klarade pannlampan samtliga tester då det till råga på allt började regna när  jag var ute och sprang i skogen. Kapslingsklassen verkade det således inget fel på och ljusbilderna var enkla att skifta emellan. Själva fästet satt bekvämt och stabilt runt huvudet och jag hade en känsla av komfort under hela användningen.

Snabb leverans från Ljusgiganten ger högt betyg

Ovanstående pannlampa inhandlades denna gång från butiken som jag föredrar allra mest, nämligen Ljusgiganten.se som alltid gör det lilla extra för kunden. Där jag fick hjälp av kundtjänst att välja ut en produkt som passade just de behov jag eftersökte. Kundtjänstpersonalen var väldigt trevlig, professionell och kunnig. Utifrån våra behov skickade hon ett mejl med tre stycken olika pannlampor som hon tänkte skulle passa. Däribland var Fenixlampan inkluderad, och jag måste säga att hon gjorde en bra behovsanalys utifrån vår beskrivning.

Leveranstiden stod på mellan 3-5 dagar, men dök upp dagen efter beställning. En snabb leverans med tillhörande avisering via SMS är alltid ett plus i kanten.