Är Oledone 60W verkligen så bra som alla säger?

Idag är det dags att presentera utvärderingen av en liten del av den djungel av fordonsbelysning som finns tillgänglig ute på marknaden. Valet föll av flera skäl på Oledones uppsättning. För det första har jag hört mycket positivt om produkterna från just denna aktör. För det andra har jag länge varit nyfiken på om dessa lampor faktiskt håller den kvalité de utlovar, trots deras låga pris.

Det första jag reagerade på var paketeringen av själva lamporna. Professionell och tillsynes påkostad inslagning, vilket jag tycker brukar vara en fingervisning gällande själva innehållet. Många gånger har jag köpt lampor eller andra produkter som kommer i helfärgad kartong utan märkning. Då tycker jag alltid att det ringer en varningsklocka om budgetprodukt och tveksam kvalité.

När det sedan kom till själva prestandan så måste sälla mig till skaran av hänförda. Lampan Oledone 60W gör verkligen ingen besviken när det kommer till lampans kastlängd och ljusflöde. En robust uppbyggnad och kraftfulla dioder gör arbetsljuset till en av de bättre i denna prisklass.

När jag sedan läste på lite mer om just denna lampa (en så kallad arbetslampa av modell mindre), så framkom det även att lumentalet låg på över 5000. Mäkta imponerande måste jag säga. Jag läste även om andra som gjort liknande test med lampor från Oledone, och alla var lika hänförda över prestanda och effekt oavsett väderlek och utomhustemperatur. Jag kan varmt rekommendera Oledone.se som är en butik som håller vad dom lovar, både kvalitet och leveransmässigt.

Extra plus i kanten för lång garantitid (3 år), samt alla rätta certifikaten och märkningarna som gör att lampan utan problem kan användas på alla vägar inom EU.